oanaalexandra
3283 poze   20278 vizite
Albume
00 BUNA 00
aaron stone
Adam Hicks
Adam Levine
adela popescu
Adrian RMaten
ALBA-CA-ZAPADA
Alexandra Ungureanu
Alice Upside Down
All Or Nothing
Allisyn Ashley Arm
alvin and the chipmunks
alvin and the chipmunks 2
alyson Lost And Found
ALYSON Lost And Found romana
alyson baby it is you romana
alyson dacing in the moonlight romana
alyson free spirit
ALyson free spirit romana
Alyson Stoner
ALYSON STONER Baby It is You
ALYSON stoner dancing in the moonlight
American Dragon
anda adam
Andreea Balan
Angelina Jolie
animale haioase
anjli mohindra
ARIEL
Ashly Tisdale
Austin and Ally
Avril Lavigne
BARBIE
bebelusi
Bibi si Tina
Big Daddy
billy ray cyrus
bindi fetita junglei
Blaxy Girls
Brandi Cyrus
Breaking Free
Brenda Julietta Song
Brian Stepanek
cai
CAMERON BRIGHT
CAMP ROCK
CARIBA HEINE
CAT DE MULT IMI PLACE JUSTIN BIEBER
CATEI
ce cuafura ii vine bine Selenei
ce cuafura ii sta bine aliney stoner
ce cuafura ii sta bine Vanessei Hudges
Cenusareasa
Charlie Stewart
Christian Beatles
Claire Holt
Cleopatra
CLEOPATRA STRATAN
Cody Linley
Cole Mitchell Sprouse
CONCURS
CONCURS 1
CONCURS 2
CONCURS 3
CONCURS 4
CONCURS 5
CONCURS 6
CONCURS 7
CONCURS 8
CONCURS 9
Corbin Blue
Cosmin Agache
Dallas Lovato
Dan Balan
David Henrie
Debby Ryan
DeeJay David
Demi LOVATO
DEMI- poze rare
DISNEY CHANNEL
DISNEY CHANNEL GAMES
Disneyland California
Disneyland Paris
Don t Wanna Be Torn
Dylan Efron
Dylan Thomas Sprouse
Dylan-Cole Sprouse
Elena Gheorghe
Emily Osment
Enrique Iglesias
Estelle Harris
EUROVISION
EUROVIZION 2010
Familia Flinston
frumoasa din padurea adormita
george michael
Get cha Head In The Game
gotta kick it up
Guess Who
H2o
hannah montana
He Said She Said
hi-q
high school musical 1
high school musical 2
high school musical 3
high school musical 4
Hilda Stenmalm
Hutch Dano
ID-ul vedetelor de la disney channel
If My Life Was A Movie
Imagine
INNA
It Takes Two
Janet Jackson
jasmine villegas
Jason Earles
Jennifer Tisdale
Jesse McCarteny
Joe JONAS
john and kate plus 8
JONAS brother
Justin Bieber
Justin Bieber s family
Katy Perry
Kelly Blatz
kelly clarkson
KESHA
Kevin JONAS
KID VS Kat
Kim Possible
Kim Rhodes
Ladies Choice
LADY GAGA
Lara Croft
Last Christmas
Lazy Town
LEIGHTON MEESTER
Lilo si Stitch
little people big world
Lucas Grabeel
LUCIA DUMITRESCU
MADONNA
Maria Cristina Craciun
Matthew Sprouse
Megan Fox
Megan Martin
Melanie Sprouse
metin2
Mew Mew Power
Michael Jackson
Miley Cyrus
Mitchel Musso
Monique Coleman
MOS CRACIUN SI RENII LUI
Mr BEAN
muzica pitbull
NARUTO
Ne-Yo
Nick JONAS
Oceana
Philll Lewis
Phineas and Ferb
Phineas si Ferb
Phoebe Tonkin
PINK
pisicute
pokemon
Poze rare cu miley
Prince and The Pauper
Pussycat Dolls
PUYA
Radikha
REGULI
Rihanna
salena blonda
SCOOBY DOO
Scream
Secretele Sabrinei
Selena GOMEZ
Selena Gomez tinkerbell
selena la mare
SERVICIILE SECRETE LA LICEU
Seven Things
Shakira
Shaman King
Sneakernight
Somebody To Love
Sonny with a chance
spioanele
   CLOVER
      SAM
         ALEX
STARDOLL
Taylor Swift
test cole sprouse
   test dylan sprouse
The Cheetah Girls
The Cheetah Girls 2
The Princess and The Frog
The Sarah Jane Adventures
Tiffany Thornton
Tinkerbell
tinkerbell and the lost treasure
tinkerbell wallpaper
TOKIO HOTEL
Tom and Jerry
Tommy Knight
True Colors
Vanessa Anne Hudges
Vanessa Hudges
VEDETELE MELE PREFERATE
VERSURI JB Babz
VERSURI JB love me
VERSURI JB one time
versuri miley cyrus
   Party In The U S A
   The Climb
versuri vanessa hudges
   Say ok
Viva High School Musical Mexico
WINX
WITCH
Wizards of Waverley Place
Zachary David Alexander Efron
Zack and Luter
zack-cody
Zack-Cody poze
zambetul lui DEMI
zambetul lui sharon
ZANESSA
Zz SPER CA V-A PLACUT PAGINA MEA zZ

membru din 30 noiembrie 2009

Alyson Stoner

Nume real: Alyson Rae Stoner
Alias: Allie
Data nasterii: 11 August 1993 (16 ani)
Zodia: Leu
Locul nasterii: Toledo, Ohio, USA
Status marital: necasatorit
Inaltime: 1,52m
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: sate
Rae Alyson Stoner (născut la 11 august 1993) [1] este o actriţă americană teen, dansator, cântăreţ şi model. Stoner este cunoscut pentru rolurile din viaţă Suite de Zack & Cody (ca Max), Cheaper by the Dozen, Cheaper by the Dozen 2 (ca Sarah Baker), Super Mike's Short Show (Sally), Step Up (ca Camille Gage), Alice Upside Down (ca Alice) şi Camp Rock (ca Caitlyn Gellar). Ea a fost o dansatoare de fundal pentru mai multe stele, cum ar fi Missy Elliott, Eminem, Outkast si Will Smith. Ea este, de asemenea, cunoscut pentru vocea ei ca Isabella în seria Disney Channel Phineas şi Ferb, precum şi Alyson Stoner Proiectul, care a fost lansat pe DVD în februarie 2009.

Cuprins [ascunde]
1 Viaţa personală
2 Cariera
2.1 Dancing
2.2 Film
2.3 Music
2.4 publicarii
3 Filmografie
3.1 Film
3.2 Televiziune
3.3 Music
3.4 Jocuri video
3.5 apariţii de televiziune
4 Referinţe
5 Legături externe

[modifică] Viaţa personală
În timp ce cresc în Toledo, Ohio, Alyson care au participat Maumee Valea Tara zi de şcoală şi a studiat de balet, atingeţi Dans, dans şi de jazz de la Dance Studio O'Connell's. Ea, de asemenea, modelat şi instruiţi la O'Brien, Margaret Studio Modeling. Ea a castigat cel mai bun model al anului la Convenţia de la IMTA din New York City, cu Studio doamna O'Brien în 2000, şi ea a castigat numeroase premii în care acţionează şi de dans. După aceasta, Alyson a decis să încerce dans hip-hop, care apare în videoclipul Missy Elliot pentru oameni bârfă.

[modifică] Cariera
[modifică] În pas de dans
După formarea coregrafia în Los Angeles, Stoner celebru a aparut ca o dansatoare de fundal în Videoclipul pentru "Missy Elliott's Work It", "Baieti Gossip", şi "I'm Really Hot", precum şi o dansatoare de fundal în Videoclipul pentru Lil 'Bow Wow a lui "Take ya Acasa", precum şi lui Eminem "Just Lose It", alături de un bărbat şi o "No Tengo Dinero" de către Kumbia Kings. Ea a fost, de asemenea, un dansator de back-up pentru Will Smith la 2005 Nickelodeon Kids Choice Awards, precum şi pentru OutKast la 2004 Kid's Choice Awards. Stoner a dansat cu un grup de dans numit JammXKids între 2003 şi 2006. Ea a renuntat grupul de la începutul anului 2006 din cauza unor conflicte programarea, dar continuă să lucreze cu copiii individuale în locuri de muncă diferite. Ea a fost, de asemenea, unul dintre dansatori din caracteristicile speciale pentru Shark Tale DVD. Stoner învaţă hip hop în prezent, la complexul mileniu dans, şi este creditat ca cea mai tanara persoana de a preda o clasă de master acolo.

[modifică] Film
În 2002, Stoner a devenit co-gazdă a Super Disney Channel lui Mike Short hartă, împreună cu Michael Alan Johnson, un segment de reclama în ceea ce priveşte Comunicate de Disney viitoare.

În 2003 şi 2005, ea a apărut ca Sarah, unul dintre cei doisprezece copii Baker, în comedii de succes Cheaper by the Dozen şi Cheaper by the Dozen 2. Ea a aparut, de asemenea, în mai multe spectacole de televiziune destinate pieţei preteen, inclusiv Viaţa Suite de Zack si Cody, That's So Raven şi Drake & Josh.

În 2006, ea a avut un rol mic film în Step Up Channing Tatum ca sora lui mai tineri, Camille. Ea furnizează în prezent vocea Isabella în Disney Channel seria Phineas şi Ferb animate, sa Stoner că a venit cu sloganul caracterul ei, "Ce faci?"

În 2008, ea a jucat in filmul original Disney Channel Camp Rock ca Caitlyn Gellar, un producator aspirante muzica. Recepţie ei în Camp Rock fost deosebit de puternică, cu diverse mass-media care sugerează că a fost de aproximativ timp, ea a jucat un rol principal caracter, care au susţinut pentru alte nume mari, cum ar fi Will Smith si Hannah Montana. [2]

Recent, Stoner a jucat rolul Alice McKinley în filmul Alice Upside Down, vag bazate pe seria Alice, în special în agonia Alice, de Phyllis Reynolds Naylor. Acest lucru a fost rolul ei încearcă două, şi, potrivit unui interviu care apare pe direct-to-DVD release, ea afirmă că aceasta a fost prima dată, ea a trebuit să apară în fiecare scenă într-un film.

Stoner a terminat recent filmarile treilea pas Up film; step-up 3-D, primul film de dans care urmează să fie prezentate în 3D. Alyson însăşi confimed Adam Sevani va stele. Stoner va Reprise rolul Camille Gage, Tylers sora mai mica. Stoner a încărcat recent un video pe pagina ei oficiala youtube de repetitie ei dans final, care introduce alte / membri exprimate potenţial. Acesta va fi lansat la cinematografe în 2010. [3]

[modifică] Muzică
În 2005, ea a cântat două melodii din coloana sonora a filmului "Alice Upside Down" Lost and Found, şi Free Spirit, în care ea joacă rolul principal. Ea a înregistrat, de asemenea, un cover al piesei Dancing in the Moonlight pentru 2009 Disney DVD / Blu-Ray film, Amicii Space. [4]

Stoner lucrează în prezent cu producătorii de discuri, compozitori si un antrenor vocal, în scopul de a se concentra asupra tranzitia de stilul ei de voce, de la "puştiulică-pop", într-un tremur pop mai mult sentimental cu o margine alternativă puţin, aşa că ea poate începe să lucreze la primul ei album de studio. [5]

[modifică] publicarii
Stoner este editorul "dansul" pentru kewl Magazine. Ea, de asemenea, recent, a găzduit un summit mondial fan pe Amazon.com, cu stele Hannah Montana Miley Cyrus. Stoner a apărut în Disney Channel Original Movie Camp Rock, împreună cu Jonas Brothers. Ea stele într-un webseries numit Ghost Town afişate pe YouTube a lansat de curând, DM site-ul pentru copii. [6] În februarie 2009, Stoner a lansat Alyson Stoner proiectul descris ca fiind "un hibrid dans vizual - melding multe stiluri de divertisment într-un singur pachet." [7 ] Acesta a fost regizat de Kevin Schmidt, co-o-star de la Cheaper by the Dozen (2003 film). [7] În spatele scenelor clipuri video şi fotografiile sunt disponibile la YouTube ei [8] şi conturile de MySpace. [9]

În vara anului 2008, ea a apărut la Jocurile Disney Channel, ca membru al Lightning Blue Echipa, împreună cu Williams Kiely, Demi Lovato, Roshon Fegan, castmates ei Camp Rock, Shin Koyamada, Cole Sprouse şi a mai multor actori de peste mări Disney Channel. Stoner a apărut, de asemenea, în Wii Fit legate de clipuri video de pe Canal Nintendo pe consola de jocuri video Wii care demonstrează cum să facă exerciţii de echilibru. Ea şi-a exprimat caracterul Kairi pentru jocuri video Kingdom Hearts Re: lanţul de amintiri, şi xion în Kingdom Hearts 358 / 2 zile.

[modifică] Filmografie
[modifică] Film
Anul Titlu Rolul Note
2003 Cheaper by the Dozen Sarah Baker întreaga lume brută: 190212113 dolari
2004 Garfield Kid Rat (voce) În întreaga lume brută: 198964901 dolari
2005 Cheaper by the Dozen 2 Sarah Baker întreaga lume brută: 82,570,000 dolari
2006 Step Up Camille Gage Wordwide brută: 114194847 dolari
2008 Alice Upside Down Alice Straight-to-DVD
Camp Rock Caitlyn Gellar Disney Channel Original Movie
2010 Step Up 3-D [3] Camille Gage Filmat
Camp Rock 2: Final de Jam Caitlyn Gellar Disney Channel Original Movie




[modifică] Televiziune
Anul Titlu Rolul Note
2002 --
2006 Super Mike's scurta de hartă Sally personajul principal (25 episoade)
2004 Drake & Josh Wendy Guest star
Eu sunt cu Cassidy ei Dylan "Kid Stays în imagine"
2005 Suite Life of Zack & Cody Max recurente 2005-2007 (6 episoade)
Asta e Deci, Raven Ally Parker "Hollywood Goin '"
Lilo & Stitch: Seria Victoria (voce), "îngâmfat: Experiment # 277"
2006 W.I.T.C.H Lilian voce numai (4 episoade)
Joey Kaley "Joey şi criticul"
2007 Naked Brothers Band Recomandari
2007-prezent Phineas şi Ferb Isabella (voce), "Jenny" (voce) rolul principal
2008 echipa Disney Channel Jocuri Recomandari Blue

[modifică] Muzică
Anul Note Titlu
2005 "Baby It's You", acoperite de JoJo
2008 "Lost & Found" Alice Upside Down OST
"Free Spirit"
"Ne-am Rock" Camp Rock
"Timpul nostru este Here"
"S'Winter Phineas şi Ferb
"În Mall"
2009 "Dancin 'în" Moonlight Space Buddies OST
"Cum Despre azi" Phineas şi Ferb
"Fly Away Home" Tinker Bell şi Lost Treasure

[modifică] Jocuri video
Anul Titlu Rolul Note
2008 Kingdom Hearts Re: Chain of Memories Kairi
2009 Kingdom Hearts 358 / 2 Days xion, Kairi

[modifică] apariţii de televiziune
Stoner a aparut pe spectacole, cum ar fi Ellen DeGeneres Show, The Tonight Show cu Jay Leno, Saturday Night Live, Maury Povich Show, American Music Awards, alegerea Nickelodeon Kids 'Awards, Premii Imagine NAACP, Dance Dance Revolution, Bonnie Hunt Show , precum şi Jocuri Disney Channel.
Alyson Stoner
Filme cu Alyson Stoner
• Detalii
• Locul nasterii
Toledo, Ohio, SUA
• Data nasterii
11.08.1993
CALIFICATIV
- - sub 5 voturi
Spune-ţi părerea

Filme cu Alyson Stoner
• Kung Fu Magoo (2011) - Lorelei Tan Gu
• The Alyson Stoner Project (2009)
• Camp Rock / Tabăra de rock (2008) - Caitlyn Geller
• Alice Upside Down (2007) - Alice McKinley
• Holly Hobbie and Friends: Best Friends Forever (2007) - Holly Hobbie
• Holly Hobbie and Friends: Secret Adventures (2007) - Holly Hobbie
• Holly Hobbie and Friends: Christmas Wishes (2006) - Holly Hobbie
• Step Up / Dansul dragostei (2006) - Camille
• Better Days (2005) - Lindy
• Cheaper by the Dozen 2 / Cu duzina e mai ieftin 2 - Razboiul tatilor (2005) - Sarah Baker
• Holly Hobbie and Friends: Surprise Party (2005) - Holly Hobbie
• The Suite Life of Zack and Cody / Zack si Cody, ce viaţă minunată! (2005) - Max (6 episodes, 2005-2007)
• W.I.T.C.H. (2005) - Lilian / ... (4 episodes, 2006)
• Garfield: The Movie / Garfield (2004) - Kid Rat
• Joey (2004) - Kaley (1 episode, 2006)
• "That's So Raven" (2003) - Ally Parker (1 episode, 2005)
• Cheaper by the Dozen / Cu duzina e mai ieftin! (2003) - Sarah Baker
• I'm with Her / Iubire in lumina reflectoarelor (2003) - Dylan Cassidy (1 episode, 2004)
• Lilo & Stitch / Lilo si Stitch (2002) - Victoria
• Heisei tanuki gassen pompoko (1994) - Voci adiţionale
Filmografie - el însuşi / ea însăşi
• Camp Rock Freestyle Jam (2008) - Herself
• Disney Channel's Totally New Year (2008) - Herself
• Shark Tale: Learn to Dance (2005) - Dansator
• The JammX Kids (2004) - Alyson
Filmografie - Soundtrack
• Alice Upside Down (2007)
• Holly Hobbie and Friends: Best Friends Forever (2007)
• Holly Hobbie and Friends: Christmas Wishes (2006)
Pagini: 1 2 ... 39
shrek3prem1
shrek3prem1
DGUHVTRYEQFAHWVYIMT
DGUHVTRYEQFAHWVYIMT
DQEIBRFIJAJLXPKNFPD
DQEIBRFIJAJLXPKNFPD
sgfhjjh
sgfhjjh
dffdhgh
dffdhgh
dhgjhkj
dhgjhkj
dsfdyhhg
dsfdyhhg
fggfjhjh
fggfjhjh
gfhjjlkigf
gfhjjlkigf
sffhh
sffhh
sfghg
sfghg
z5751796X
z5751796X
Pagini: 1 2 ... 39


Comentarii album • 5
anonim
ingrid24 7 iunie 2010  
e dragutza...a jucat si in zack si cody si in camp rock...
  Raportează
anonim
catalin 28 februarie 2010  
e dragutza.
  Raportează
oanaalexandra 12 februarie 2010  
mie imi place mult e cantareata mea preferata
  Raportează
Către: oanaalexandra

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.